Interhoff


Projektstandort:
Maarssen

Projekttyp:
Furniture

Projekt Art:
Non-food / Furniture

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Warum

The design studio and furniture store Interhoff moved to a new location, after 15 year the store relocated in the Naussaustraat in Maarssen. New times ask for new design. Internet shopping is getting bigger and bigger, also in the market of lifestyle and furniture. To stay relevant with a fysical store this store has to offer added value. And the new Interhoff store certainly does!  

Wie

The strenght of the concept is the combination of inspiration and experience with great service. From ratio to emotion! To enhance that experience the customer can visit the design lab. Here are the interior designers working and giving a unique insight in their work. 

Was

The absolute highlights of the store are:
- The Designlab
- Extra focus on clear routing and navigation
- Consistent look & feel,
  from communication to lighting
- Expertise 
- Homey atmosphere 
- Surprising assortment 

 
 

We Create

JosDeVries Studio MU GmbH
Landsbergerstraße 318 d
D-80687 München
Tel. +49 (0)89 568 246 580
[email protected]

© 2018 JosDeVries The Retail Company BV · All Rights Reserved · Datenschutzerklärung

by Amped Concepts